Swagg Oversized Boxy Tee

Swagg Oversized Boxy Tee

Swagg oversize boxy tee är tillverkad i Portugal och är gjord av 100% ekologisk bomull. Med en tyngd på 240 GSM och ett vikt på 0,295 kg, erbjuder den ett kraftigt jerseytyg. Tröjans design är rymlig och kubformad med nedhasade axlar. Den är designad for unisex. Tröjan är lätt förkrympt mellan 0-3%.

T-shirten är optimalt förberedd för olika typer av tryck och brodyrer för att uppnå det bästa färgresultatet. Den ekologiska bomullen den är tillverkad av odlas utan användning av kemiska gödningsmedel, pesticider eller genmodifierade organismer. Denna odlingsmetod använder endast hälften så mycket vatten jämfört med traditionell bomullsodling och bidrar till att skydda både ekosystem och biologisk mångfald
Antal


kr

Antal 1 50 100
Pris/st 254,00 215,00 190,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer SW_BO-15
Storlek XS-XXL
Material 100% Organic Cotton
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!