Iqoniq Bryce t-shirt i återvunnen bomull

Iqoniq Bryce t-shirt i återvunnen bomull

Upptäck vår fantastiska unisex t-shirt som inte bara är snygg och bekväm, utan också miljövänlig! Tillverkad av 100% bomull, varav 50% är återvunnen och 50% ekologisk, är denna t-shirt ett perfekt val för den medvetna konsumenten. Med en rundad hals, korta ärmar och 1x1 ribb, erbjuder den en perfekt passform för alla. Vi använder AWARE disruptiva fysiska spårare och blockkedjeteknik för att garantera äkta återvunnet och ekologiskt material samt för att ge dig information om produkten via en QR-kod. Dessutom donerar vi 2% av intäkterna från varje såld produkt till Water.org för att stödja deras viktiga arbete. Certifierad enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, kan du vara säker på att denna t-shirt är fri från skadliga ämnen. Observera att på grund av användningen av återvunnet garn kan det förekomma orenheter och färgvariationer, vilket ger varje t-shirt en unik touch.

5.27 KG

5.27 KG
Antal


Tryck


kr

Antal 1
Pris/st 85,00

Iqoniq

Den stora klädindustrin och försäljning av kläder har förändrats. Att se bra ut är inte längre tillräckligt. Kläderna måste kännas bra, och inte bara kännas bra fysiskt. Ingen vill känna skuld genom att ha på sig något som är skadligt för planeten. Ingen gillar att stoltsera med miljöförstöring. Det förändras idag. Med produktpass för kläder Och fysiska spårämnen så att du kan se exakt vad dina kläder är gjorda av. Grymt!
Bär vad du själv tror på.


Visa samtliga produkter från Iqoniq
Artikelnummer T9100.029
Storlek 82 x 71 x 1 cm
Modell Unisex
Vikt 260g
Tryckyta 100 x 100 mm
Material 50 % återvunnen och 50 % ekologisk bomull
Compliance Överensstämmelse med direktiv 2002/61/EC om användning av azofärgämnen, Överensstämmelse med direktiv EN 14184-1 om formaldehyd, Överensstämmelse med direktiv 1999/51/EC om PCP-halter, Denna produkt med XD Aware? bör kontrolleras på äktheten för varje leverans
Spårbarhet AWARE, OCS Blended, 2303045
Social audit BSCI
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Nuvarande XS 216
Nuvarande S 616
Nuvarande M 1003
Nuvarande L 910
Nuvarande XL 470
Nuvarande XXL 232
Nuvarande XXXL 77
Nuvarande 4XL 42
Nuvarande 5XL 41

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!