PRO Wear CARE T-shirt | V-ringad

PRO Wear CARE T-shirt | V-ringad

Denna EU-blommancertifierade T-shirt är inte bara snygg och bekväm, den är också tillverkad med omsorg om både miljön och kvaliteten. Med sin perfekt skurna v-ringning och smala ribbstickning vid halsen och ärmarna ger den en stilren och modern look. Dessutom har den extra förstärkning av nack- och axelsömmarna för ökad hållbarhet. Tillverkad av ansvarsfullt producerad bomull och återvunnen polyester, har denna T-shirt genomgått en förkrympningsprocess vid höga temperaturer för att säkerställa stabilitet och lång hållbarhet. En perfekt kombination av stil och hållbarhet.
Antal


kr

Antal 1 100
Pris/st 182,00 173,00

ID®

ID® är en av Europas ledande tillverkare av profil, företags-och profilkläder. Dom står för kvalitet när det gäller att leverera t-shirts, pikétröjor, sweatshirts, cardigans, fleece och ytterkläder.


Visa samtliga produkter från ID®
Artikelnummer 0372590
Bruttovikt 0.2523 kg
Nettovikt 0.2349 kg
Antal / påse 10.0 st
Antal / låda 50.0 st
Ursprungsland BD
Tryckinformation Trycket går att få i fler färger och andra storlekar. För mer information kontakta oss.
Leveranstid Utan tryck max 7 arbetsdagar. Med tryck 14 dagar efter godkänt korrektur.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!