Stanley/Stella Changer 2.0

Stanley/Stella Changer 2.0

Changer 2.0 är en oslagbar storsäljare som nu har förbättrats i en uppdaterad version! Denna sweatshirt i medium passform tillverkas nu helt av 100% ekologisk bomull, vilket både ökar dess komfort och bevarar vår planets resurser.

Med sin tidlösa design och klassiska passform är Changer 2.0 en garderobsfavorit oavsett tillfälle. Dess mångsidighet förstärks ytterligare genom att den finns i över 30 olika färger, vilket ger dig möjlighet att hitta precis rätt nyans för att matcha din personliga stil.

Changer 2.0 är också det perfekta valet för tryck eller brodyr. Oavsett om du vill fästa ditt favoritmotto, företagets logotyp eller en personlig touch, kommer denna hoodie att anpassas efter dina önskemål och ge den en extra touch av personlighet.
Antal


kr

Antal 1 100 250
Pris/st 279,00 248,00 217,00

Stanley/Stella

Stanley/Stella är ett premiummärke som lägger stor vikt på att alla deras plagg ska vara komfortabla och hålla länge samtidigt som de ska vara trendigt tidlösa. Deras utbud är utformat att passa flera olika stilar och passformer. Plaggen är speciellt framtagna för att du som kund ska kunna dekorera dem med din design eller ditt företags logotyp och få bästa möjliga tryckresultat vare sig det är brodyr, screen tryck eller digitalt. Samtliga plagg produceras helt blanka utan nack-etiketter och endast tearoff-etikett på insidan av sömmen så att du som kund har större möjligheter att göra din plagg skräddarsydda efter dina önskemål.


Visa samtliga produkter från Stanley/Stella
Artikelnummer STSU178-9
Storlek XXS-5XL* (4XL-5XL finns i utvalda färger)
Material 100% ekologisk bomull
Skötselråd Rekommenderas att tvätta i 30 grader, ej torktumlas
Certifikat GOTS, Fair Wear, Vegan
Materialvikt 350g/gsm
Ursprung Bangladesh
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!