Stanley/Stella Sparker 2.0

Stanley/Stella Sparker 2.0

Sparker 2.0 är den efterlängtade uppgraderingen av den populära Sparker-tröjan. Med sin avslappnade passform kombinerar den både trend och funktionalitet och har nu gjorts ännu bättre med förbättrade sömmar och en justerad längd.

Med sin unisex-modell passar Sparker 2.0 perfekt för alla typer av branscher. Oavsett om du befinner dig inom mode, restaurang, sport eller något annat område, kommer denna tröja att ge en snygg och modern look till din stil.

Oavsett om du ska använda tröjan för arbete eller fritid, kommer Sparker 2.0 att ge dig den komfort och stil du behöver. Utforska vårt breda sortiment idag och upptäck varför denna tröja har blivit en favorit bland många nöjda kunder. Vår passion för kvalitet och design kombinerat med dina behov och smak, gör Sparker 2.0 till det perfekta valet.
Antal


kr

Antal 1 100 250
Pris/st 136,00 121,00 106,00

Stanley/Stella

Stanley/Stella är ett premiummärke som lägger stor vikt på att alla deras plagg ska vara komfortabla och hålla länge samtidigt som de ska vara trendigt tidlösa. Deras utbud är utformat att passa flera olika stilar och passformer. Plaggen är speciellt framtagna för att du som kund ska kunna dekorera dem med din design eller ditt företags logotyp och få bästa möjliga tryckresultat vare sig det är brodyr, screen tryck eller digitalt. Samtliga plagg produceras helt blanka utan nack-etiketter och endast tearoff-etikett på insidan av sömmen så att du som kund har större möjligheter att göra din plagg skräddarsydda efter dina önskemål.


Visa samtliga produkter från Stanley/Stella
Artikelnummer STTU171-18
Storlek XXS-3XL
Material 100% ekologisk bomull
Skötselråd Rekommenderas att tvätta i 30 grader, ej torktumlas
Certifikat GOTS, Fair Wear, Vegan
Materialvikt 215g/gsm
Ursprung Bangladesh
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!