Swagg Oversize LS Tee

Swagg Oversize LS Tee

Swagg oversize Long sleeve tee är tillverkad med omsorg i Portugal, gjord av 100% ekologisk bomull, med en densitet på 215 GSM. Med en RIB 1X1 design och 5% lycra, kombinerar den flexibilitet med komfort. Med oversized passform ger den en avslappnad och modern känsla. Med en unisex design, passar den för alla stilar och kroppstyper. Denna tröja passar perfekt för tryck och mindre brodyrer och är tillverkad av uteslutande ekologisk bomull, odlad utan användning av kemiska gödningsmedel, bekämpningsmedel eller GMO. Denna hållbara odlingsteknik bidrar till att minska vattenförbrukningen med hälften jämfört med traditionell bomullsodling och främjar en respektfull inställning gentemot våra ekosystem och biologiska mångfald.
Antal


kr

Antal 10 50 100
Pris/st 332,00 282,00 249,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer SW_02_1
Storlek XS-XXL
Material 100% Organic Cotton
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!