Long Sleeve CoolDry Tee

Long Sleeve CoolDry Tee

Denna Long Sleeve CoolDry Tee är det ultimata valet för optimal komfort. Med sina flat-lock sömmar garanterar den en perfekt passform och inga irriterande skavningar. T-shirten är skräddarsydd med extra stretch för att ge dig full rörelsefrihet. Dess fuktavledande egenskaper håller dig torr och bekväm under hela dagen, medan den snabbtorkande funktionen gör den perfekt för aktiva livsstilar. Dessutom är den lättskött och enkel att tvätta. Ge dig själv den bästa upplevelsen med denna Long Sleeve CoolDry Tee.
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 315,00 305,00

TEE JAYS

Hörnstenarna i TEE JAYS är fortfarande kvalitet och design - våra designer och konstruktörer utvecklar design och kvaliteter på textilierna kontinuerligt.
Resultatet är en av Europas mest unika basic kollektioner. En kollektion med den bästa kombination av kvalitet och pris.


Visa samtliga produkter från TEE JAYS
Artikelnummer 7022-Black
Material 95% CoolDry micro polyester / 5% spandex
Vikt 160 g
Antal i förpackning 1st
Antal i kartong 50st
Förpackningsstorlek 59x39x20cm
Produktegenskaper Snabbtorkande, Fukttransporterande, Sportig passform, Flat lock sömmar
Ursprungsland Bangladesh
Commodity Code 61099020
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 771
S 1042
M 825
L 536
XL 388
XXL 396
3XL 285

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!