Men´s Roundneck T-Shirt

Men´s Roundneck T-Shirt

Vår kammad bomullstopp är inte bara elegant och mjuk, den ger dig också en fantastiskt bekväm känsla. Den elastiska passformen gör att den sitter perfekt på dig, medan kragkanten i samma tyg ger en stilfull touch. Vi har också inkluderat en neutral storleksetikett för att undvika irriterande klipp eller märken. Förstärkta axelsömmar och dubbla sömmar garanterar hållbarhet och långvarig användning. Dessutom har vi inkluderat sidsömmar för en smal passform som framhäver din silhuett. Vår kammad bomullstopp är helt enkelt det perfekta tillskottet till din garderob.
Antal


kr

Antal 1 100 1000
Pris/st 107,00 103,00 99,00

promodoro

Med mer än trettio års erfarenhet är det omöjligt att föreställa sig branschen utan promodoro.

Redan på nittiotalet började företaget med endast två föremål och har ständigt utvecklat och utökat sin kollektion sedan dess. Det enda som inte har förändrats är premiumkvaliteten som definierar var och en av deras produkter.

promodoro har etablerat sin plats inom reklamkläder, företagsmode och merchandising.

Deras mål ligger bortom att bara sälja en T-shirt. De syftar till att förbättra människors kvalitetsmedvetenhet med hållbara högkvalitativa textilier. För att ett plagg av hög kvalitet är hållbart. Ju högre kvalitet, desto längre håller plagget och desto mindre resurser används ? och det är precis deras mål.

I en idealisk värld kan du njuta av dina textilier hela livet. Och för att föra detta ideal lite närmare verkligheten utvecklas promodoro ständigt.
För mer hållbarhet. För oklanderlig service. Och det är allt för dig.


Visa samtliga produkter från promodoro
Artikelnummer XO1400-Azur Blue
Material 100% bomull
Vikt 140 g/m²
Tvättråd kemtvätt en möjlighet | Tvätt 40 ° C | Kan strykas
Certifikat Oeko-Tex 100
Ursprungsland Egypt
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!