Organic T-Shirt Round Neck

Organic T-Shirt Round Neck

Upptäck vår fantastiska t-shirt som kombinerar stil och hållbarhet på bästa sätt! Tillverkad av 100 % ekologisk bomull, erbjuder denna klassiska t-shirt en perfekt passform med korta ärmar och en rund hals. Det mjuka tyget ger en otrolig komfort och känsla mot huden. Med sin singel jersey-konstruktion är denna t-shirt både slitstark och hållbar. Ge din garderob en uppgradering med denna miljövänliga och trendiga t-shirt som är perfekt för alla tillfällen. Beställ din egen idag och njut av både stil och hållbarhet!
Antal


kr

Antal 1 100 1000
Pris/st 126,00 113,00 106,00

Build Your Brand

Varumärket Build Your Brand för samman de aktuella trenderna inom textilindustrin med klassisk efterbehandling. De trendiga Streetwear stilarna övertygar med högkvalitativa tyger och prisvärdhet. Varumärkets namn säger allt ? det är lätt att individualisera genom tryck på nacken eller genom att sätta fast etiketter. I artikelns nackområde finns bara en neutral storleksetikett.


Visa samtliga produkter från Build Your Brand
Artikelnummer BY136-Black
Material 100% bomull
Vikt 180 g/m²
Tvättråd Tvätt 30 ° C | Kan strykas
Certifikat Ekologisk bomull | Fair Working Conditions
Ursprungsland Bangladesh
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!