T-shirt | ekologisk

T-shirt | ekologisk

Upptäck vår ekologiska T-shirt med en klassisk och tidlös design som garanterar en perfekt passform. Med en smal halsribb och förstärkning i nacke och axlar, erbjuder denna T-shirt enastående kvalitet och hållbarhet. Tillverkad av ekologiskt certifierad bomull enligt de strängaste miljöstandarderna, från råbomull till färdig produkt, tar vi stort ansvar för att uppfylla miljökraven. Dessutom har denna T-shirt ingen nackmärkning, vilket ger dig möjlighet att lägga till din egen logotyp. Upplev det bästa av både stil och hållbarhet med vår ekologiska T-shirt.
Antal


kr

Antal 1 100
Pris/st 138,00 130,00

ID®

ID® är en av Europas ledande tillverkare av profil, företags-och profilkläder. Dom står för kvalitet när det gäller att leverera t-shirts, pikétröjor, sweatshirts, cardigans, fleece och ytterkläder.


Visa samtliga produkter från ID®
Artikelnummer 0552392
Bruttovikt 0.208026 kg
Nettovikt 0.1911 kg
Antal / påse 10.0 st
Antal / låda 50.0 st
Ursprungsland BD
Tryckinformation Trycket går att få i fler färger och andra storlekar. För mer information kontakta oss.
Leveranstid Utan tryck max 7 arbetsdagar. Med tryck 14 dagar efter godkänt korrektur.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!