CORE T-shirt | slub

CORE T-shirt | slub

Uppdatera din garderob med denna fantastiska slub T-shirt som kombinerar stil och komfort på bästa sätt. Med sin avslappnade design och perfekta passform är denna T-shirt ett måste för alla modeentusiaster där ute. Den klassiska o-halsen har en rå rullkant som ger en extra touch av trendighet. Dessutom är ärmens uppvik fäst med små, fiffiga snören som ger en unik och personlig touch. Denna T-shirt är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag på stan eller en kväll ute med vänner. Missa inte chansen att lägga vantarna på denna stilrena och trendiga T-shirt!
Antal


kr

Antal 1 100
Pris/st 160,00 153,00

ID®

ID® är en av Europas ledande tillverkare av profil, företags-och profilkläder. Dom står för kvalitet när det gäller att leverera t-shirts, pikétröjor, sweatshirts, cardigans, fleece och ytterkläder.


Visa samtliga produkter från ID®
Artikelnummer 0536294
Bruttovikt 0.208026 kg
Nettovikt 0.1911 kg
Antal / påse 1.0 st
Antal / låda 50.0 st
Ursprungsland BD
Tryckinformation Trycket går att få i fler färger och andra storlekar. För mer information kontakta oss.
Leveranstid Utan tryck max 7 arbetsdagar. Med tryck 14 dagar efter godkänt korrektur.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!