Venezia Sweatshirt

Venezia Sweatshirt

Vår Halfzip sweatshirt är det perfekta tillskottet till din garderob. Med sin unika design, som inkluderar kontrastfärgade ärmar, krage, axelparti bak och dragkedja, kommer du definitivt att sticka ut från mängden. Den borstade insidan ger en otroligt mjuk och bekväm känsla mot huden. Oavsett om du bär den under kyliga höstdagar eller som ett lager på vintern, kommer denna sweatshirt att hålla dig varm och stilfull. Så varför inte unna dig själv denna trendiga och funktionella tröja idag?
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 349,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 163280-382
Modell Unisex
Material 65% polyester, 35% bomull
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland China
Antal i förpackning 20
Vikt 300 g/m²
Nettovikt 0.42900 kg
Bruttovikt 0.45050 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!