Swagg Oversize Crewneck

Swagg Oversize Crewneck

Swagg oversize crewneck är tillverkad med precision i Portugal av 100% ekologisk bomull. Denna sweatshirt är inte bara ett modeval utan också ett medvetet val för miljön. Med en imponerande densitet på 470 GSM erbjuder den en lyxig känsla och långvarig komfort. Dess RIB 2x2 med 5% lycra och dubbla sömmar på axlarna ger en perfekt balans mellan flexibilitet och hållbarhet. Med oversized passform och unisex design är den mångsidig och passande för alla stilar och storlekar. Den är förkrympt med 0-3% för att säkerställa en perfekt passform över tiden, är den också anpassad för såväl screentryck som brodyr. Gör ett medvetet val för både stil och miljö med vår ekologiska sweatshirt.
Antal


kr

Antal 1 51 101
Pris/st 589,00 553,00 536,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer SW_09_1
Storlek S-XXL
Material 100% Organic Cotton
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!