Sport crew neck unisex

Sport crew neck unisex

Upplev ultimat komfort och stil med vår exklusiva premium huvtröja. Den är utrustad med en rymlig känguruficka fram och breda muddar på ärmar och nedtill för en perfekt passform. Den mjuka borstade insidan ger en oöverträffad känsla av lyx. Dessutom kan du vara stolt över att bära den, då den är tillverkad av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull och producerad i fabriker som är anslutna till Fair Wear Foundation. Ge dig själv det bästa och investera i denna unika huvtröja som kombinerar stil, komfort och hållbarhet.

Organic Cotton

Organic Cotton

Oeko-Tex

Oeko-Tex
Antal


kr

Antal 1 10 100
Pris/st 390,00 370,00 362,00

Unbranded

En kollektion av tygkassar, sportkläder & T-shirts varav de flesta plagg är tillverkad av ekologisk bomull och helt utan etikett.
Erbjuder ett brett sortiment av tygkassar i olika modeller, färger och material varav en ökande del är av återvunna material.


Visa samtliga produkter från Unbranded
Artikelnummer UB708-BL
Material 100% Ekologisk bomull
Ursprungsland Bangladesh
Vikt 320g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!