Iqoniq Kruger relaxed fit sweatshirt i återvunnen bomull

Iqoniq Kruger relaxed fit sweatshirt i återvunnen bomull

Upptäck vår fantastiska unisex hoodie med en avslappnad passform, tillverkad av 100% bomull där hälften är återvunnen och hälften ekologisk. Med en vikt på 340 G/M² kan du vara säker på att den är både hållbar och bekväm. Hoodien har en dubbeltygluva, nedhasade axlar och breda långa ärmar med 2x2 ribb för en modern touch. Insidan är mjukborstad fleece som ger extra komfort. Vi är stolta över att använda äkta återvunnet och ekologiskt material och vi garanterar miljöpåverkan genom AWARE disruptiva fysiska spårare och blockkedjeteknik. Skanna QR-koden för att få tillgång till ett digitalt produktpass. Dessutom donerar vi 2% av intäkterna från varje såld produkt till Water.org för att stödja deras viktiga arbete. Vår hoodie är också OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad för att säkerställa att den är fri från skadliga ämnen. Observera att på grund av användningen av återvunnet garn kan det förekomma orenheter och färgvariationer, vilket ger varje plagg en unik touch.

11.88 KG

11.88 KG
Antal


Tryck


kr

Antal 1
Pris/st 327,00

Iqoniq

Den stora klädindustrin och försäljning av kläder har förändrats. Att se bra ut är inte längre tillräckligt. Kläderna måste kännas bra, och inte bara kännas bra fysiskt. Ingen vill känna skuld genom att ha på sig något som är skadligt för planeten. Ingen gillar att stoltsera med miljöförstöring. Det förändras idag. Med produktpass för kläder Och fysiska spårämnen så att du kan se exakt vad dina kläder är gjorda av. Grymt!
Bär vad du själv tror på.


Visa samtliga produkter från Iqoniq
Artikelnummer T9302.005
Storlek 73.5 x 64 x 1 cm
Modell Unisex
Vikt 420g
Tryckyta 100 x 100 mm
Material 50 % återvunnen och 50 % ekologisk bomull
Compliance Överensstämmelse med direktiv 2002/61/EC om användning av azofärgämnen, Överensstämmelse med direktiv EN 14184-1 om formaldehyd, Överensstämmelse med direktiv 1999/51/EC om PCP-halter, Denna produkt med XD Aware? bör kontrolleras på äktheten för varje leverans
Spårbarhet AWARE, OCS Blended, 2303045
Social audit BSCI
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Nuvarande XXS 16
Nuvarande XS 131
Nuvarande S 344
Nuvarande M 601
Nuvarande L 629
Nuvarande XL 361
Nuvarande XXL 182
Nuvarande XXXL 52

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!