Heavy unisex pullover hoody

Heavy unisex pullover hoody

Denna huvtröja är inte bara enkel och stilren, den är också tillverkad med omsorg om både kvalitet och miljö. Tillverkad av 100% GOTS certifierad ekologisk bomull, kan du vara säker på att du bär något som är snällt mot både din hud och planeten. Med inbyggda sidfickor och en mjuk borstad insida, ger denna tröja dig både komfort och praktisk förvaring. Dess raglansömnar och breda muddar på ärmar och nedtill ger den en modern och avslappnad look. Dessutom är den tillverkad i fabriker som är anslutna till Fair Wear Foundation, vilket garanterar rättvisa arbetsförhållanden för de som tillverkar den. Så varför inte unna dig själv denna hållbara och stilfulla huvtröja idag?

Fair Wear

Fair Wear

Climate Neutral

Climate Neutral

Vegan

Vegan
Antal


kr

Antal 1 10 100
Pris/st 438,00 416,00 408,00

Earth Positive®

Hållbara produkter från 100% certifierad ekologisk bomull. Tillverkade genom grön, förnybar energi från sol- och vindkraft i fabriker granskade av The Fair Wear Foundation.

Earth Positives® ledord är etisk produktion, ekologisk bomull och att minimera utsläppen i produktionsleden. Produkterna tillverkas uteslutande av ekologisk bomull där hela produktionsprocessen kontrolleras och certifieras.

Hela Earth Positives® produktionsprocess undergår även årliga revisoner för att följa Fair Wear Foundation (FWF) Code of Labor Practices, en uppförandekod som innefattar åtta hållpunkter som försäkrar att alla plaggen är tillverkade med hänsyn till de mänskliga rättigheterna. Uppförandekoden utgår ifrån internationellt överenskomna regler framtagna av Internationella arbetsorganisationens (ILO).

Regionen i Indien där produktionen sker använder får även 95% av sitt vatten från monsunregn, vilket minskar behovet av storskalig bevattning som normalt förknippas med bomullsodling. Fabrikerna drivs av grön, förnybar energi från sol- och vindkraft. Genom denna typ av produktionsprocess har koldioxidavtrycket för Earth Positive® minskat med cirka 90%, beräkningarna är certifierade enligt PAS2050-standarden.


Visa samtliga produkter från Earth Positive®
Artikelnummer EP61P-NA
Material 100% Ekologisk Bomull
Ursprungsland Indien
Vikt 280g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!