Unisex raglan sweatshirt

Unisex raglan sweatshirt

Denna huvtröja är inte bara en vanlig tröja, den är en upplevelse av komfort och stil. Tillverkad av en tjockare kvalité, kommer den hålla dig varm och bekväm under kyliga dagar. Med inbyggda sidfickor kan du enkelt förvara dina värdesaker eller värma dina händer. Den mjuka borstade insidan ger en extra touch av lyx och komfort. Dess raglansömmar ger en modern och avslappnad look. Med breda muddar på ärmar och nedtill får du en perfekt passform. Dessutom kan du känna dig stolt över att bära denna tröja, då den är tillverkad av 100% GOTS certifierad ekologisk bomull och producerad i fabriker som är anslutna till Fair Wear Foundation. Ge dig själv det bästa och välj denna huvtröja som kombinerar stil, komfort och hållbarhet.

Fair Wear

Fair Wear

Climate Neutral

Climate Neutral

Vegan

Vegan
Antal


kr

Antal 1 10 100
Pris/st 328,00 312,00 306,00

Earth Positive®

Hållbara produkter från 100% certifierad ekologisk bomull. Tillverkade genom grön, förnybar energi från sol- och vindkraft i fabriker granskade av The Fair Wear Foundation.

Earth Positives® ledord är etisk produktion, ekologisk bomull och att minimera utsläppen i produktionsleden. Produkterna tillverkas uteslutande av ekologisk bomull där hela produktionsprocessen kontrolleras och certifieras.

Hela Earth Positives® produktionsprocess undergår även årliga revisoner för att följa Fair Wear Foundation (FWF) Code of Labor Practices, en uppförandekod som innefattar åtta hållpunkter som försäkrar att alla plaggen är tillverkade med hänsyn till de mänskliga rättigheterna. Uppförandekoden utgår ifrån internationellt överenskomna regler framtagna av Internationella arbetsorganisationens (ILO).

Regionen i Indien där produktionen sker använder får även 95% av sitt vatten från monsunregn, vilket minskar behovet av storskalig bevattning som normalt förknippas med bomullsodling. Fabrikerna drivs av grön, förnybar energi från sol- och vindkraft. Genom denna typ av produktionsprocess har koldioxidavtrycket för Earth Positive® minskat med cirka 90%, beräkningarna är certifierade enligt PAS2050-standarden.


Visa samtliga produkter från Earth Positive®
Artikelnummer EP65-BL
Material 100% Ekologisk Bomull
Ursprungsland Indien
Vikt 280g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!