B&C #Hoodie /women

B&C #Hoodie /women

Upptäck vår trendiga och hållbara rundhalsade sweatshirt, skapad med omsorg om miljön. Tillverkad av förkrympt ekologisk ringspunnen kammad bomull och RCS-certifierad återvunnen polyester, erbjuder den en oslagbar kombination av komfort och hållbarhet. Med sin perfekta tryckbarhet kan du anpassa den efter din egen stil och personlighet. Den är utrustad med muddar i krage, ärmslut och nedtill för en bekväm passform. Dessutom är den rebrandable, vilket ger dig möjlighet att göra den till din egen. Välj en sweatshirt som inte bara ser bra ut, utan också gör en positiv skillnad för vår planet.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 367,00

B & C

Med varumärket B & C får du en hög modegrad och tillgång till plagg, som du hittar i urbana miljöer runt om i världen. Tuffa snitt, materialval och färger är utmärkande för B & C. Söker du det lilla extra, kolla på B & C.


Visa samtliga produkter från B & C
Artikelnummer WW04W_Sage
Dam/Herr Sortiment
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo XS Europalager: 310 st
Lagersaldo S Europalager: 655 st
Lagersaldo M Europalager: 802 st
Lagersaldo L Europalager: 513 st
Lagersaldo XL Europalager: 584 st
Lagersaldo XXL Europalager: 227 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!