B&C KING Crew Neck

B&C KING Crew Neck

Uppdatera din garderob med denna mångsidiga rundhalsade sweatshirt med en modern passform som passar perfekt för alla tillfällen. Med ett imponerande utbud av 35 färger kan du verkligen uttrycka din personliga stil. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg, erbjuder denna sweatshirt en idealisk tryckyta för att lägga till ditt eget unika uttryck. Med muddar i krage, ärmslut och nedtill får du en bekväm och snygg passform. Dessutom är denna sweatshirt rebrandable, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina egna behov och önskemål. Uppgradera din stil med denna fantastiska sweatshirt idag!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 361,00

B & C

Med varumärket B & C får du en hög modegrad och tillgång till plagg, som du hittar i urbana miljöer runt om i världen. Tuffa snitt, materialval och färger är utmärkande för B & C. Söker du det lilla extra, kolla på B & C.


Visa samtliga produkter från B & C
Artikelnummer WU01K_NordicBlue
Dam/Herr Sortiment
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo XS Expresslager: 5 st | Europalager: 96 st
Lagersaldo S Expresslager: 4 st | Europalager: 248 st
Lagersaldo M Expresslager: 2 st | Europalager: 38 st
Lagersaldo L Europalager: 35 st
Lagersaldo XL Expresslager: 5 st | Europalager: 13 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 4 st |
Lagersaldo 3XL Europalager: 249 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!