Coral w

Coral w

Denna v-ringade cardigan är tillverkad av finstickat material och har en elegant dampassform. Knapparna i melangefärg smälter perfekt in i plagget. Nederkanten och ärmsluten är ribbstickade i 2x2 mönster för en snygg och bekväm passform. Det dekorativa nackbandet i satäng och den läderimitationsflik som pryder nederkanten ger en extra touch av stil och kvalitet. En perfekt kombination av komfort och trendig design.


Antal


kr

Antal 1
Pris/st 459,00

South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Artikelnummer 1000340401
Material 100% Cotton
Modell Female
Ursprungsland Bangladesh
Tvättinstruktioner 40°C gentle wash,Do not bleach,Do not tumble dry,Iron (2) medium temperature (max 150°C),Do not dry clean
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 158
M 210
L 307
XL 193
XXL 55

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!