Cardigan bomull herr

Cardigan bomull herr

Vår dubbelsidiga borstade fleecetröja med en smart dragkedja i kragen är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Med en dekorativ flatlocksöm och en kontrastfärgad dragkedja blir denna tröja ett riktigt blickfång. Dessutom har den elastisk tape vid ärmavsluten och i nederkanten för en bekväm och säker passform. Oavsett om du är ute på äventyr eller bara vill ha en snygg och varm tröja, så är denna fleecetröja ett måste i garderoben.

Relaterade produkter:Antal


Tryck


kr

Antal 1
Pris/st 899,00

Ernst Alexis

Ernst Alexis är uppbyggt med en lång textiltradition bakom sig och har alltid haft fokus på hög kvalité inom våra specialistområden som är skjortor och stickade produkter. Genom noga utvalda komponenter i alla våra produkter samt genom tillverkningsprocessen skapar vi premiumprodukter där vi genom vårt unikt breda sortiment, och tillpassnings-/förädlingsmöjligheter gör det enkelt att möta er förfrågan. Våra exklusiva och klädsamma plagg passar i alla miljöer och yrken., där man både vill vara välklädd eller stärka identiteten för sitt företag.


Visa samtliga produkter från Ernst Alexis
Artikelnummer 18080-11
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
S 9
M 31
L 29
XL 35
2XL 26
3XL 22
4XL 13

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!