Pullover merino herr

Pullover merino herr

Värmande och stilfull, vår finstickade pullover i v-hals är tillverkad av 100% lyxig merinoull. Den otroligt mjuka och fina ullen ger en behaglig känsla mot huden utan att sticka. Perfekt för de som fryser lätt, denna pullover ger extra värme och komfort. Dessutom är ull naturligt antibakteriellt, vilket gör att den kan vädras istället för att tvättas varje gång. En mångsidig och praktisk tröja som kommer att bli en favorit i din garderob.
Antal


Tryck


kr

Antal 1
Pris/st 999,00

Ernst Alexis

Ernst Alexis är uppbyggt med en lång textiltradition bakom sig och har alltid haft fokus på hög kvalité inom våra specialistområden som är skjortor och stickade produkter. Genom noga utvalda komponenter i alla våra produkter samt genom tillverkningsprocessen skapar vi premiumprodukter där vi genom vårt unikt breda sortiment, och tillpassnings-/förädlingsmöjligheter gör det enkelt att möta er förfrågan. Våra exklusiva och klädsamma plagg passar i alla miljöer och yrken., där man både vill vara välklädd eller stärka identiteten för sitt företag.


Visa samtliga produkter från Ernst Alexis
Artikelnummer 18060-11
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
S 19
M 23
L 44
XL 43
2XL 20
3XL 26
4XL 24

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!