Pullover bomull herr

Pullover bomull herr

Vår finstickade pullover i v-hals är tillverkad med omsorg i mjuk bomull, vilket ger en otroligt bekväm känsla mot huden. Med sina rejäla muddar i nederkant och ärm slut, håller den passformen på plats hela dagen. Den är perfekt att bära över våra eleganta skjortor för en stilfull och sofistikerad look. Med denna pullover kommer du att känna dig både bekväm och snygg, oavsett tillfälle.

Relaterade produkter:Antal


Tryck


kr

Antal 1
Pris/st 809,00

Ernst Alexis

Ernst Alexis är uppbyggt med en lång textiltradition bakom sig och har alltid haft fokus på hög kvalité inom våra specialistområden som är skjortor och stickade produkter. Genom noga utvalda komponenter i alla våra produkter samt genom tillverkningsprocessen skapar vi premiumprodukter där vi genom vårt unikt breda sortiment, och tillpassnings-/förädlingsmöjligheter gör det enkelt att möta er förfrågan. Våra exklusiva och klädsamma plagg passar i alla miljöer och yrken., där man både vill vara välklädd eller stärka identiteten för sitt företag.


Visa samtliga produkter från Ernst Alexis
Artikelnummer 18050-11
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
S 143
M 40
L 64
XL 69
2XL 99
3XL 20
4XL 16

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!