Portofino Linneskjorta (Slimfit och regularfit)

Portofino Linneskjorta (Slimfit och regularfit)

Portofino är vår signaturskjorta inom sortimentet linneskjortor. Skjortan är tillverkad i den perfekta blandningen av linne och bomull som tillför det karaktäristiska utseendet och den svala komforten från de grova linnefibrerna, och mjukheten från bomullsfibrerna med utmärkta egenskaper att ta upp fukt. Kavla upp ärmarna på dagtid för en härligt avslappnad medelhavsstil och bär den under kavaj på kvällen för en elegant look. Designad i en rakt skuren passform, men något intagen i ryggen, en liten cut away krage, knäppning fram och ärmslut med knappstängning.

Detaljer:
- Tuskaftsväv i 47% linne & 53% bomull
- Kroppslängden är 2 cm kortare än normalt

MODELLEN FINNS I BÅDE SLIMFIT OCH REGULAR
Storlek

Antal


kr

The shirt factory

Allt vi gör utgår från en mycket enkel filosofi – kärleken till skjortan. Det är den som gör att vi alltid väljer de finaste tygerna från de bästa leverantörerna. Det är den som gör att vi sliter ner våra pennor mot ritbordet i jakten på den perfekta passformen. Det är därför vi engagerar oss i stygntäthet och knappkvalitet som andra engagerar sig i vädret på semestern. Och det är därför vi orkar pusha våra leverantörer att vara lika noggranna som vi är.


Visa samtliga produkter från The shirt factory
Artikelnummer 0140503RAP-3
Storlek 37-45
Material 47% linne & 53% bomull
Tvättråd maskintvätt 40 °C
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!