Women

Women"s Richmond Jacket

Richmond jackan är enastående när det kommer till både kvalitet och stil. Med sin skräddarsydda passform och hållbara material är den perfekt för alla tillfällen. Det diamant quiltade mönstret ger jackan en elegant touch, medan den lättviktiga paddingen ger både komfort och värme. De stilfulla armbågslapparna ger jackan en sofistikerad och klassisk look. Oavsett om du ska besöka landsbygden eller utforska staden, kommer du att se fantastisk ut i denna klassiskt eleganta jacka.


Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 920,00 900,00

TEE JAYS

Hörnstenarna i TEE JAYS är fortfarande kvalitet och design - våra designer och konstruktörer utvecklar design och kvaliteter på textilierna kontinuerligt.
Resultatet är en av Europas mest unika basic kollektioner. En kollektion med den bästa kombination av kvalitet och pris.


Visa samtliga produkter från TEE JAYS
Artikelnummer 9661-Deep Navy
Material 100% nylon 310T med 100% polyester lining och padding
Antal i förpackning 1st
Antal i kartong 10st
Förpackningsstorlek 59x39x30cm
Produktegenskaper Skräddarsydd klassisk passform, Innerficka, Två stora fickor, Mässings kvalitets metall blixtlås och knappar
Produktegenskaper extra Förberedd för brodyr, Water repellent, Breathable
Ursprungsland China
Commodity Code 62024010
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 253
M 217
L 82
XL 82
XXL 65
3XL 73

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!