Tarah Jacket

Tarah Jacket

Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med vår quiltade, lättvadderade och vattenavvisande jacka för damer. Designad med omsorg och precision, erbjuder denna jacka både komfort och skydd mot väder och vind. De två ytterfickorna fram har sidoingångar som håller dina händer varma och bekväma. Dessutom har jackan en smart ingång med dragkedja i fodret, vilket gör det enkelt att brodera ditt eget personliga touch. Tillverkad av högkvalitativt 100% micro poplin material och fodrad med 100% polyester taffeta, är denna jacka både hållbar och bekväm. Med Thermo-Guard stoppning håller den dig varm och skyddad i alla väderförhållanden. Finns i storlekarna S-3XL, så att du kan hitta den perfekta passformen för dig. Upplev enastående stil och funktionalitet med vår quiltade jacka för damer!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 993,00

Regatta®

Regatta är idag ett av Europas ledande varumärken när det gäller design och teknikalitet inom marknaden för ytterkläder. Regattas reklam- och företagssortiment ger hög ?street style? till den kommersiella marknaden. Vi är stolta över att ha Regatta som del i vårt sortiment!


Visa samtliga produkter från Regatta®
Artikelnummer TRA442_Black
Dam/Herr Sortiment
Material 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (foder), Thermo-Guard stoppning
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo S Expresslager: 0 st | Europalager: 6 st
Lagersaldo M Expresslager: 0 st | Europalager: 2 st
Lagersaldo L Expresslager: 0 st | Europalager: 2 st
Lagersaldo XL Expresslager: 0 st | Europalager: 8 st
Lagersaldo 2XL Expresslager: 0 st | Europalager: 3 st
Lagersaldo 3XL Expresslager: 0 st | Europalager: 7 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!