Sirocco

Sirocco

Vår vindjacka med en smart dold huva i kragen är den perfekta följeslagaren för alla väderförhållanden. Med justerbara dragskor vid huvan och nederkanten kan du anpassa passformen efter dina behov. Dessutom kan du enkelt vika ihop jackan och förvara den i fickan när den inte används. Vi erbjuder även en barnmodell för de små äventyrarna. Tillverkad av 100% Tafetta Nylon, är denna jacka både lätt och hållbar. Finns i storlekarna S-3XL, med 3XL tillgänglig i ett urval av färger. Ge dig ut i naturen med stil och komfort med vår vindjacka!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 224,00

B & C

Med varumärket B & C får du en hög modegrad och tillgång till plagg, som du hittar i urbana miljöer runt om i världen. Tuffa snitt, materialval och färger är utmärkande för B & C. Söker du det lilla extra, kolla på B & C.


Visa samtliga produkter från B & C
Artikelnummer JU800_ATOLL
Dam/Herr Sortiment
Material 100% Tafetta Nylon
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo S Expresslager: 0 st | Europalager: 459 st
Lagersaldo M Expresslager: 0 st | Europalager: 136 st
Lagersaldo L Expresslager: 0 st | Europalager: 366 st
Lagersaldo XL Expresslager: 0 st | Europalager: 150 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 0 st | Europalager: 131 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!