Basic Bomber Jacket

Basic Bomber Jacket

Basic Bomber Jacket är inte bara en tidlös klassiker inom streetwear, utan har också återvänt med en ny färgpalett som ger varje outfit en modern touch. Tillverkad med omsorg och precision, har jackans yttre skikt utformats från 100% nylon och polyamid Oxford-tyg som väger 108 gsm, vilket ger en slitstark och samtidigt lätt känsla. Denna robusta men bekväma design säkerställer att jackan kan stå emot vardagens slitage samtidigt som den behåller sin ikoniska estetik.
Antal


kr

Antal 10 100 500
Pris/st 655,00 549,00 493,00

Urban Classics

Urban Classics är ett av de ledande märkena inom streetwear. Konceptet går ut på att skapa stilrena urbana plagg utan konstigheter. Onödiga mönster, motiv och logos är bortskalade till förmån för klara linjer, snygga och lågmälda färgkombinationer. Tänk ”less is more” snarare än ”extra allt” för att förstå filosofin bakom kläddesignen. Urban Classics fokuserar på det väsentliga som passform, stil och färguttryck. Bland de mest omtyckta plaggen återfinns läckra luvtröjor och collegejackor som utstrålar attityd och energi. Många av de övriga klädesplaggen lämpar sig väl som grund i en basgarderob – de är stilrena och lätta att kombinera.


Visa samtliga produkter från Urban Classics
Artikelnummer tb861-4
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!