Ladies Cross Jacket

Ladies Cross Jacket

Upptäck den ultimata jackan för höst- och vinterdagar som kommer att hålla dig varm och torr i alla väderförhållanden. Med en modern och feminin passform, komplett med en elegant ståkrage och inre stormskydd, är denna jacka både funktionell och stilfull. Tillverkad med det högpresterande DWR-tyget som är behandlat med Aquapel ? av Nanotex®, kan du vara säker på att den har en vattenavvisande yta som håller dig torr. Dessutom har den ett miljöeffektivt foder av DuPont ? Sorona®, vilket gör den ännu mer hållbar. Med flera fickor med blixtlås och dekorativa knäppe på krage och ärmslut, är denna jacka både praktisk och trendig.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 1478,00

Russell

1902 i Alexander City Alabama, USA startade Benjamin Russell produktionen av textilier. Russell är idag känt för sin fokus på hög kvalitet och i katalogen hittar du ett brett utbud av produkter med inriktning på skjortor, stickade tröjor, sweats, hoods, T-shirts samt jackor.


Visa samtliga produkter från Russell
Artikelnummer 430F_Black
Dam/Herr Sortiment
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo XS Expresslager: 0 st | Europalager: 91 st
Lagersaldo S Expresslager: 2 st | Europalager: 13 st
Lagersaldo M Expresslager: 8 st | Europalager: 9 st
Lagersaldo L Expresslager: 5 st | Europalager: 364 st
Lagersaldo XL Expresslager: 2 st | Europalager: 347 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 0 st | Europalager: 80 st
Lagersaldo 3XL Expresslager: 0 st | Europalager: 76 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!