Women´s Ablaze Printable Softshell Jacket

Women´s Ablaze Printable Softshell Jacket

Upptäck den ultimata kombinationen av komfort och funktionalitet med vår mjuka och följsamma Softshelljacka. Med sin släta och fina yta är denna jacka perfekt för tryck, vilket ger dig möjlighet att skapa en personlig touch. Dessutom är jackan tålig mot både vind och kyla, vilket gör den till det perfekta valet för alla väderförhållanden. Den vattenavvisande ytan håller dig torr och bekväm, medan de två fickorna fram ger dig gott om plats att förvara dina värdesaker. Med justerbar nedtill kan du anpassa passformen efter dina behov. Tillverkad av 100% polyester och med en vikt på 265 g/m², finns denna jacka i storlekarna S-3XL. Upplev kvalitet och stil med vår Softshelljacka!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 462,00

Regatta®

Regatta är idag ett av Europas ledande varumärken när det gäller design och teknikalitet inom marknaden för ytterkläder. Regattas reklam- och företagssortiment ger hög ?street style? till den kommersiella marknaden. Vi är stolta över att ha Regatta som del i vårt sortiment!


Visa samtliga produkter från Regatta®
Artikelnummer TRA629_Navy/Navy
Dam/Herr Sortiment
Material 100% Polyester
Vikt 265 g/m²
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo 3XL/20 Expresslager: 0 st | Europalager: 4 st
Lagersaldo L/14 Expresslager: 0 st | Europalager: 11 st
Lagersaldo M/12 Expresslager: 0 st | Europalager: 17 st
Lagersaldo S/10 Expresslager: 0 st | Europalager: 12 st
Lagersaldo XL/16 Expresslager: 0 st | Europalager: 10 st
Lagersaldo XXL/18 Expresslager: 0 st | Europalager: 2 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!