WJ79 - Softshell Jacket

WJ79 - Softshell Jacket

Denna Softshelljacka är perfekt för att ge dig en välklädd look oavsett årstid. Den är tillverkad i ett lätt och skönt 2-lagersmaterial och har en elegant hög krage. Jackan har även praktiska detaljer som en innerficka och två sidfickor med blixtlås, samt en D-ring i bröstet och vänster ficka för att hålla dina passerkort eller nycklar säkra. Dessutom har den enastående färgbeständighet och en fantastisk passform. Med detta plagg kan du vara säker på att du ser professionell ut oavsett vilket yrke du har. Beställ nu och upplev skillnaden!
Q-nummer: 312
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 1187,00 1079,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer WJ795600
Material 100 % Polyester, 230 g/m2 med meshfoder.
Dam / Herr Kvinna
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 28
S 40
M 57
L 62
XL 51
2XL 18

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!