James Harvest - Lockwood Woman

James Harvest - Lockwood Woman

Upptäck vår otroligt slitstarka softshelljacka som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Med en piquéstickad yta och en unik bondning med fleece (Doubleface) får du en jacka som inte bara ser fantastisk ut, utan också håller dig varm och bekväm under alla väderförhållanden. Fleece-sidan är strategiskt placerad på insidan vid kroppen, kragen och ärmens översida för extra värme, medan den används på utsidan vid sidorna och underärmarna för att ge dig optimal rörelsefrihet. Dessutom har jackan ett stretchigt kantband i nederkanten och ärmavsluten för en perfekt passform. Ge dig själv den ultimata kombinationen av stil och funktion med vår softshelljacka.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 849,00

Harvest

Det är över 50 år sedan den amerikanske baseballhjälten James Harvest avslutade sin 11 år långa baseballkarriär, men hans namn lever vidare och så även hans kall. Sedan 1988 har James Harvest Sporswears profilkläder hjälpt tusentals företag att skapa bra lagkänsla.


Visa samtliga produkter från Harvest
Artikelnummer 2121502-542
Dam/Herr Dam
Material 100% polyester piquéstickad softshell bondad med fleece 320 g/m². WP 3000/MVP 3000.
Ursprungsland China
Förpackning Kan beställas separat. Kostnad tillkommer.
Leveranstid 1-2 dagar. Varor som ej finns på svenskt lager, 10-14 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 18
S 0
M 58
L 96
XL 67
XXL 38

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!