Padore Jacket

Padore Jacket

Upptäck den perfekta kombinationen av komfort och sportighet med vår vind- och vattenavisande funktionsjacka i softshell-material. Med en 3-lagerskonstruktion som är både hållbar och andningsbar, kan du vara säker på att den torkar snabbt och håller dig bekväm under alla väderförhållanden. Den avtagbara och justerbara huvan ger dig extra flexibilitet, medan kardborrebanden runt handleden och dragskon i nederkanten ger dig möjlighet att anpassa passformen efter dina behov. Dessutom har jackan tre ytterfickor med dragkedja för att hålla dina värdesaker säkra och nära till hands. Upplev den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med vår fantastiska funktionsjacka.


Antal


kr

Antal 1
Pris/st 1195,00

8848 Altitude

8848 Altitude grundades 1990 efter att ha utvecklat kläderna för den första lyckade svenska expeditionen till Mount Everest - världens högsta berg på 8848 meters höjd. Sedan dess har 8848 Altitude fortsatt att ta fram tekniskt avancerade och innovativa kläder för skidåkare och friluftsentusiaster över hela världen.


Visa samtliga produkter från 8848 Altitude
Artikelnummer 1000444001
Material 100% Polyester,100% Recycled polyester
Modell Unisex
Ursprungsland China
Tvättinstruktioner 30°C,Do not bleach,Do not tumble dry,Do not iron,Do not dry clean
Vattenpelare 8 000 mm
Huva Yes
Breathability 6 000 g/m²/24h
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 0
M 0
L 0
XL 0
XXL 0

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!