WJ58 - Softshell Flexible

WJ58 - Softshell Flexible

Upptäck vår senaste innovation inom softshelljackor - Softshell Jacket Flexible! Denna trelagers jacka är inte bara tunn och smidig, den är också designad för att klara av alla utmaningar du kan ställas inför. Med sitt avancerade membran är den både vind- och vattenavvisande, vilket gör den perfekt för alla väderförhållanden. Och med funktioner som envägsblixtlås, bröstficka och två sidofickor, har du alltid dina viktigaste tillhörigheter inom räckhåll. Softshell Jacket Flexible är den ultimata jackan för alla typer av serviceyrken, och är särskilt utformad för att ge dig den extra rörlighet du behöver. Upplev kvalitet och funktionalitet på en helt ny nivå med vår flaggskeppsjacka. Beställ din egen Softshell Jacket Flexible idag och ta kontroll över dina utomhusaktiviteter! Q-nummer: 246.
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 1167,00 1060,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer WJ588900
Material Tre lager - stretch i 100 % polyester PTFE-membran
Tvättråd Temperatur: 40, Torktumling: Ej torktumling, Strykning: Ej Strykning, Blekning: Ingen blekning, Kemtvätt: Kan kemtvättas
Dam / Herr Kvinna
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 23
S 16
M 5
L 46
XL 39
2XL 23

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!