FJ58 - Softshell Flexible

FJ58 - Softshell Flexible

Upptäck vår senaste innovation inom softshelljackor - Softshell Jacket Flexible! Denna trelagers jacka är inte bara tunn och smidig, den är också designad för att klara av alla utmaningar du kan ställas inför. Med sitt avancerade membran är den både vind- och vattenavvisande, vilket gör den perfekt för alla väderförhållanden. Med sitt envägsblixtlås, bröstficka och två sidofickor erbjuder den också praktisk förvaring för dina viktigaste tillhörigheter. Oavsett om du arbetar inom serviceyrken eller bara behöver extra rörlighet i din vardag, är Softshell Jacket Flexible det självklara valet för dig. Beställ din egen idag och upplev skillnaden! (Q-nummer: 246)
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 1167,00 1060,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer FJ585600
Material Tre lager - stretch i 100 % polyester PTFE-membran
Tvättråd Temperatur: 40, Torktumling: Ej torktumling, Strykning: Ej Strykning, Blekning: Ingen blekning, Kemtvätt: Kan kemtvättas
Dam / Herr Man
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 53
M 132
L 269
XL 191
2XL 70
3XL 14

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!