Classic Softshell

Classic Softshell

Upptäck den ultimata kombinationen av komfort och funktionalitet med vår mjuka och följsamma Soft Shell-jacka. Denna jacka är speciellt designad för att stå emot vind och kyla, vilket gör den perfekt för alla väderförhållanden. Med sin vattenavvisande yta och Quick Dry-effekt kan du vara säker på att du håller dig torr och bekväm oavsett om det regnar eller snöar. De två fickorna fram ger dig gott om plats att förvara dina värdesaker eller värma dina händer. Tillverkad av 100% polyester, är denna jacka både lätt och hållbar. Finns i storlekarna S-3XL för att passa alla kroppstyper. Upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med vår Soft Shell-jacka.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 595,00

Regatta®

Regatta är idag ett av Europas ledande varumärken när det gäller design och teknikalitet inom marknaden för ytterkläder. Regattas reklam- och företagssortiment ger hög ?street style? till den kommersiella marknaden. Vi är stolta över att ha Regatta som del i vårt sortiment!


Visa samtliga produkter från Regatta®
Artikelnummer TRA680_Black
Dam/Herr Sortiment
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo S Expresslager: 0 st | Europalager: 17 st
Lagersaldo M Expresslager: 0 st | Europalager: 25 st
Lagersaldo L Expresslager: 0 st | Europalager: 21 st
Lagersaldo XL Expresslager: 0 st | Europalager: 17 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 0 st | Europalager: 12 st
Lagersaldo 3XL Expresslager: 0 st | Europalager: 17 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!