B&C Superhood /women

B&C Superhood /women

Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktion med vår Thermofodrade Jacka för kvinnor. Denna jacka är inte bara vindtät och vattenavisande, den har också en feminin passform som framhäver din silhuett på bästa sätt. Med en avtagbar och justerbar luva kan du anpassa jackan efter dina behov och väderförhållanden. Dessutom har den två praktiska sidfickor för att förvara dina värdesaker. Med muddar i ärmslut och nedtill får du extra skydd mot kyla och vind. Det kontrastfärgade fodret ger en extra touch av stil till denna redan fantastiska jacka. Tillverkad av högkvalitativt 100% polyester 300T taffeta material och med en fyllning som ger en fjäderkänsla, kommer du att känna dig varm och bekväm oavsett väder. Finns i storlekarna XS-2XL.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 1339,00

B & C

Med varumärket B & C får du en hög modegrad och tillgång till plagg, som du hittar i urbana miljöer runt om i världen. Tuffa snitt, materialval och färger är utmärkande för B & C. Söker du det lilla extra, kolla på B & C.


Visa samtliga produkter från B & C
Artikelnummer JW941_Black/Cobalt Blue
Dam/Herr Sortiment
Material 100% polyester 300T taffeta, 100% polyester (fyllning med fjäderkänsla)
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo XS Expresslager: 0 st | Europalager: 25 st
Lagersaldo S Expresslager: 0 st | Europalager: 12 st
Lagersaldo M Expresslager: 0 st | Europalager: 0 st
Lagersaldo L Expresslager: 0 st | Europalager: 45 st
Lagersaldo XL Expresslager: 0 st | Europalager: 29 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 0 st | Europalager: 90 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!