Classic 3-in-1 Jacket

Classic 3-in-1 Jacket

Upptäck den ultimata jackan för alla väderförhållanden - vår vind- och vattentäta 3-i-1 jacka! Med en imponerande vattentäthet på upp till 5000mm kan du vara säker på att hålla dig torr och bekväm oavsett hur mycket regn det är. Det avtagbara innerfodret i mjuk fleece ger extra värme och kan enkelt tas av när vädret blir varmare. Med tejpade sömmar och en infällbar huva med justeringsmöjlighet kan du vara säker på att hålla dig skyddad mot elementen. Jackan har också praktiska funktioner som två ytterfickor och en innerficka för att hålla dina värdesaker säkra. Justerbara ärmslut och en dragsko nertill ger dig möjlighet att anpassa passformen efter dina behov. Dessutom har jackan en ingång i fodret för brodyr, så du kan lägga till en personlig touch. Tillverkad av 100% vattentät hydrafort 5000 peached polyester och med ett foder av polyester taffeta, är denna jacka både funktionell och stilfull. Finns i storlekarna S-3XL.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 1258,00

Regatta®

Regatta är idag ett av Europas ledande varumärken när det gäller design och teknikalitet inom marknaden för ytterkläder. Regattas reklam- och företagssortiment ger hög ?street style? till den kommersiella marknaden. Vi är stolta över att ha Regatta som del i vårt sortiment!


Visa samtliga produkter från Regatta®
Artikelnummer TRA150_Black
Dam/Herr Sortiment
Material 100% waterproof hydrafort 5000 peached polyester, polyester taffeta (foder)
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo S Expresslager: 0 st | Europalager: 3 st
Lagersaldo M Expresslager: 0 st | Europalager: 12 st
Lagersaldo L Expresslager: 0 st | Europalager: 18 st
Lagersaldo XL Expresslager: 0 st | Europalager: 16 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 0 st | Europalager: 8 st
Lagersaldo 3XL Expresslager: 0 st | Europalager: 7 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!