W

W"s Olympia Shell

Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med vår ultralätta skaljacka. Tillverkad med PFC-fritt vattentätt och andningsbart tyg, håller den dig torr och bekväm i alla väderförhållanden. Den justerbara huvan ger extra skydd mot regn och vind. Med sin eleganta design och höga prestanda är denna jacka ett måste för alla äventyrare och utomhusentusiaster. Ta steget och upplev den ultimata komforten och skyddet med vår skaljacka.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 1181,00

Stormtech®

1977 i British Colombia, Kanada började Blake Annable tillverka tekniska kläder. Idag är Stormtech känt för mycket hög kvalitet och design. Plaggen är utvecklade och testade i Kanadas tuffa klimat. Man använder sig av de främsta materialen för att kunna möta de hårda krav som väder och vind ställer på ett plagg. Stormtechs kollektion består av tekniska och innovativa jackor, tenniströjor, t-shirts och byxor. Allt fokuserar på moderna modeller med hög funktionalitet.


Visa samtliga produkter från Stormtech®
Artikelnummer GXJ-2W_Black/Black
Dam/Herr Sortiment
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo XS Expresslager: 0 st | Europalager: 62 st
Lagersaldo S Expresslager: 0 st | Europalager: 149 st
Lagersaldo M Expresslager: 0 st | Europalager: 207 st
Lagersaldo L Expresslager: 0 st | Europalager: 122 st
Lagersaldo XL Expresslager: 0 st | Europalager: 81 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 0 st | Europalager: 56 st
Lagersaldo 3XL Expresslager: 0 st | Europalager: 36 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!