W

W"s Mission Technical Shell (Online Offer)

Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktion med vår tekniska skaljacka i urban design. Med en imponerande andningsförmåga på upp till 6000 g/m2 och en vattentäthet på 10 000mm, är denna jacka ett pålitligt val året om. De vattentäta blixtlåsen och tejpade sömmarna håller dig torr och skyddad mot regn och kalla vindar. Dessutom kan du enkelt anpassa jackan efter dina behov med den avtagbara huvan och de praktiska framfickorna. Med artikulerade ärmbågar och ventilation under ärmarna får du också optimal rörelsefrihet och komfort. Upplev en jacka som inte bara ser bra ut, utan också presterar på högsta nivå.


Antal


kr

Stormtech®

1977 i British Colombia, Kanada började Blake Annable tillverka tekniska kläder. Idag är Stormtech känt för mycket hög kvalitet och design. Plaggen är utvecklade och testade i Kanadas tuffa klimat. Man använder sig av de främsta materialen för att kunna möta de hårda krav som väder och vind ställer på ett plagg. Stormtechs kollektion består av tekniska och innovativa jackor, tenniströjor, t-shirts och byxor. Allt fokuserar på moderna modeller med hög funktionalitet.


Visa samtliga produkter från Stormtech®
Artikelnummer XNJ-1W_Black
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo S Expresslager: 1 st | Europalager: 25 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!