Block shell jkt W

Block shell jkt W

Block Shell Jacket är den ultimata skaljackan för alla väderförhållanden. Med sitt 3-lagers material och heltejpade sömmar ger den ett pålitligt skydd mot regn och vind. Med en vattentäthet på 7000 mm och en andningsförmåga på 7000 g/m²/24h kan du vara säker på att hålla dig torr och bekväm oavsett aktivitet. Jackan är också utrustad med vattenresistenta dragkedjor och bondade sömmar för extra skydd. Innerfickan med dold dragkedja ger dig möjlighet att förvara värdesaker säkert, medan fram- och sidfickorna ger extra förvaringsutrymme. Med Block Shell Jacket är du redo för äventyr i alla väder.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 1760,00

Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har Craft levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har dom varit en del av den professionella idrottsvärlden. Deras kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.


Visa samtliga produkter från Craft
Artikelnummer 1907995-360999
Dam/Herr Dam
Skötselråd Normal maskintvätt vid grader 40, Blekning är inte tillåtet, Torktumla ej, Stryk ej, Ej kemtvätt, Tvätt med liknande färger, Använd inte mjukgörande medel, WashInsideOut, RemovePromptlyFromWasher, CloseAllZippersVelcroButtonsBeforeWash
Leveranstid 2-3 arbetsdagar
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo 29 st
Lagersaldo 122 st
Lagersaldo 202 st
Lagersaldo 175 st
Lagersaldo 79 st
Lagersaldo 32 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!