FJ36 - Light Fleece

FJ36 - Light Fleece

Upptäck vår otroligt bekväma och lätta Light Fleece-jacka i microfleece! Perfekt som ett andra lager för extra värme och komfort. Med sin följsamma passform och ett praktiskt blixtlås som sträcker sig hela vägen upp till kragen, är denna jacka både funktionell och stilren. Oavsett om du behöver den för arbete eller fritid, är denna flexibla modell ett utmärkt val för alla situationer. Dessutom är den perfekt som profilplagg för alla typer av yrken. Upplev kvalitet och komfort med vår Light Fleece-jacka. Beställ ditt exemplar idag!
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 498,00 453,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer FJ369600
Material 100 % polyester microfleece, 180 g/m2.
Tvättråd Temperatur: 40, Torktumling: Ej torktumling, Strykning: Ej Strykning, Blekning: Ingen blekning, Kemtvätt: Kan kemtvättas
Dam / Herr Man
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 70
M 185
L 196
XL 136
2XL 84
3XL 29

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!