ID.501 Woman

ID.501 Woman

Håll dig varm och bekväm i denna stilrena fleecejacka med hel dragkedja. Tillverkad av 100% anti-pilling polyester fleece, vilket innebär att den behåller sin mjukhet och kvalitet även efter flera tvättar. Jackan har två praktiska fickor med dragkedjor fram för säker förvaring av dina värdesaker. Finns i storlekarna XS-2XL, och för de som älskar färg finns även XS-3XL i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green. Perfekt för både vardagsbruk och utomhusaktiviteter. Ge dig själv den ultimata komforten och stilen med denna fleecejacka.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 337,00

B & C

Med varumärket B & C får du en hög modegrad och tillgång till plagg, som du hittar i urbana miljöer runt om i världen. Tuffa snitt, materialval och färger är utmärkande för B & C. Söker du det lilla extra, kolla på B & C.


Visa samtliga produkter från B & C
Artikelnummer FWI51_Atoll
Dam/Herr Sortiment
Material 100% Anti-pilling polyester fleece
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo XS Expresslager: 6 st | Europalager: 43 st
Lagersaldo S Expresslager: 1 st | Europalager: 0 st
Lagersaldo M Expresslager: 0 st | Europalager: 29 st
Lagersaldo L Expresslager: 0 st | Europalager: 277 st
Lagersaldo XL Expresslager: 4 st | Europalager: 69 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 8 st | Europalager: 57 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!