Evolve Down Jacket W

Evolve Down Jacket W

Evolve Down Jacket är den ultimata dunjackan för att hålla dig varm och bekväm i de kallaste förhållandena. Med sin puffiga och isolerande design ger den optimal värme och skydd. Den matta ytan är perfekt för att visa upp ditt klubbemblem eller logotyp. Jackan har en justerbar huva med dragsko för att anpassa passformen efter dina behov. Muddarna i trikå med tumhål ger extra skydd mot kylan och vind. Med en stor innerficka i mesh och två sidfickor med dragkedja finns gott om plats för förvaring. Den justerbara dragskon nedtill och i huvan ger dig möjlighet att skapa en optimal passform. Vadderingen består av 60 % dun och 40 % fjäder för att ge dig den bästa isoleringen. Med Evolve Down Jacket kan du vara säker på att du är redo för alla utmaningar som vintern har att erbjuda.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 2000,00

Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har Craft levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har dom varit en del av den professionella idrottsvärlden. Deras kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.


Visa samtliga produkter från Craft
Artikelnummer 1913725-390000
Dam/Herr Dam
Skötselråd Normal maskintvätt vid grader 40, Blekning är inte tillåtet, Tillåtet att torktumlaLowTemp, Strykning. Högsta tillåtna temperatur 110 grader, Ej kemtvätt, Tvätt med liknande färger, Använd inte mjukgörande medel, WashInsideOut, RemovePromptlyFromWasher, Stryk ejDirectlyOnPrintEmbroideryBadges, CloseAllZippersVelcroButtonsBeforeWash, Torktumla med tennisboll
Leveranstid 2-3 arbetsdagar
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!