Stella Muser

Stella Muser

Stanley/Stella Muser är en feminin variant av vår populära unisex T-shirt Creator. Stella Muser är tillverkad av 100% ekologisk bomull, som är GOTS-certifierad för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet. Med sin tidlösa design och klassiska passform är den en perfekt basgarderob för alla kvinnor.

Muser finns i ett brett urval av över 25 olika färger, vilket ger dig möjlighet att hitta din personliga stil. Oavsett om du vill använda den för att trycka ditt eget unika design eller brodera ditt företagslogo, så kommer denna T-shirt att vara ett bra val.
Antal


kr

Antal 10 100 250
Pris/st 87,00 75,00 66,00

Stanley/Stella

Stanley/Stella är ett premiummärke som lägger stor vikt på att alla deras plagg ska vara komfortabla och hålla länge samtidigt som de ska vara trendigt tidlösa. Deras utbud är utformat att passa flera olika stilar och passformer. Plaggen är speciellt framtagna för att du som kund ska kunna dekorera dem med din design eller ditt företags logotyp och få bästa möjliga tryckresultat vare sig det är brodyr, screen tryck eller digitalt. Samtliga plagg produceras helt blanka utan nack-etiketter och endast tearoff-etikett på insidan av sömmen så att du som kund har större möjligheter att göra din plagg skräddarsydda efter dina önskemål.


Visa samtliga produkter från Stanley/Stella
Artikelnummer STTW172-12
Storlek XS-XXL
Material 100% ekologisk bomull
Skötselråd Rekommenderas att tvätta i 30 grader, ej torktumlas
Certifikat GOTS, Fair Wear, Vegan
Materialvikt 180g/gsm
Ursprung Bangladesh
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!