Zippo No 150 Black ice

Zippo No 150 Black ice

Äkta Klassisk Zippotändare i tidlös design, med livstids funktionsgaranti.
58mm hög/35mm bred/12 mm djup.

För val av tryck eller gravyr med logga - meddela i kommentarer på prisförfrågan.

Detta är en flinttändare som fylls med bensin Efter något års användande så måste du byta flint och när veken brunnit ut, skaffar du ny.


Antal


kr

Zippo

Zippo är en välkänd tändarmodell som skapades på 1930-talet av Blaisdell, som ansåg att det behövdes en tändare som fungerade i alla väder och enkelt kunde hanteras med en hand. Zippo-tändaren skiljer sig från traditionella tändare genom att den inte använder butangas för att skapa eld, istället skapas gnistor genom att ett hjul rullas mot en sten och aktiverar en avtryckare som släpper ut gas och skapar en låga. Zippo har utvecklats och är idag ett populärt varumärke känt för sin fyrkantiga design med lock. Med sin berömda livstidsgaranti och en mängd olika mönster och modeller är Zippo-tändaren ett perfekt val för dem som uppskattar både stil och funktionalitet.


Visa samtliga produkter från Zippo
Artikelnummer 1520cig150-1
Storlek 58mm hög/35mm bred/12 mm djup
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!