Pilastro karaff med dricksglas 1 l.

Pilastro karaff med dricksglas 1 l.

Pilastro-serien är designad av Francis Cayouette med inspiration från 1920-talets eleganta och funktionella Art deco-stil som en gång dominerade inom arkitektur och design. Serien består sedan innan av dricksglas, serveringsskålar samt en vinkylare och utvidgas nu med denna flotta karaff. Den nya Pilastro-karaffen med tillhörande glas har samma sofistikerade utseende, rena formspråk och räfflade yta som de andra produkterna i serien. Karaffen rymmer 1 l och till karaffen hör ett mindre glas 15 cl som också fungerar som lock - ett perfekt set till sängbordet. Tillsammans med de övriga produkterna i serien får du ett vackert set att använda till vardags eller när du har gäster. Pilastro-karaffen förskönar serveringen av vatten eller vin. Likt de existerande dricksglasen tål karaffen både varma och kalla drycker.


Antal


kr

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer X-507
Material Glas
Designer Francis Cayouette
Serie Classic
Skötselråd Tål diskmaskin, max 55 °C.
Mått (BxHxD) 27x10.5x10.5 cm
Vikt 714 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!