Pilastro tapas set clear

Pilastro tapas set clear

Det räfflade tapassetet Pilastro består av tre skålar och ett fat. Inspirerad av den eleganta, funktionella art déco-stilen från 1920-talet, ser designen av Pilastro-serien bra ut i de flesta moderna hem. Den ribbade looken i Pilastro-serien ser elegant ut med de flesta serviser. Skålarna och fatet kan också användas separat.Till exempel är fatet en perfekt bricka för hudvårdsprodukter,
medan skålarna är idealiska för smycken, nycklar eller ljus. Skålarna fungerar även perfekt för t.ex. servering av en portion dessert. Tapasskålarna är 10 cm i diameter och går att stapla. Tapassetet matchar det övriga i Pilastro-sortimentet.
Tillsammans skapar de en fulländad dukning.


Antal


kr

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer X-512
Material Glas
Designer Francis Cayouette
Serie Classic
Skötselråd Tål diskmaskin, max 55 °C.
Mått (BxHxD) 5.9x10.3x30.7 cm
Vikt 1641 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!