Emma brödkorg

Emma brödkorg

Emma brödkorg bygger på samma designtankar som resten av Emma-serien, rena linjer och kombinationen av stål och bearbetat bokträ. En designfilosofi och ett materialval som fint refererar till den danska designtraditionen från 1950-talet.
När brödkorgen står på bordet ligger det bearbetade handtaget av bok tätt runt metallkorgen och utgör en naturlig del av designen. Handtaget lyfts enkelt upp när korgen ska skickas runt bordet eller flyttas från köket till matbordet. På insidan av brödkorgen finns en perfekt anpassad tygpåse i 100 % OEKO-TEX-bomull. Den gör det enkelt att tömma korgen på smulor och den kan tvättas i tvättmaskinen om den blir för smutsig. Emma-brödkorgen kan också användas till frukt. Den får maximalt fyllas med en vikt motsvarande 3 kg.


Antal


kr

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer X-228
Material Aluminium;Bomull;Träslag bok
Designer HolmbäckNordentoft
Serie Danish modern 2.0
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Brödpåse tål tvättmaskin, max 30 °C. Tål inte torktumlare.
Mått (BxHxD) 8x23x22.5 cm
Vikt 522 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!