BUDDY matlåda

BUDDY matlåda

Praktisk och miljövänlig matlåda i rostfritt stål med olika fack i bento box stil. Matlådan består av ett stort fack, med extra avdelare och ett mindre separat fack. Med de många facken kan du packa och arrangera olika delar av din matsäck separat utan att behöva använda en massa onödig aluminium- eller plastfolie. På så sätt skonar du miljön från engångsmaterial som bara används en gång och sedan slängs. Matlådan har metallspännen som är lätta att öppna och stänga även för barn och har ett litet praktiskt handtag upptill.


Antal


kr

RIG-TIG

RIG-TIG (VERKLIGEN på danska) är ett prisbelönt danskt varumärke med fokus på köks-relaterade produkter. Produkterna håller en fin balans mellan estetik och funktion. RIG-TIG är en del av designhuset Stelton och man samarbetar med välkända skandinaviska formgivare som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz mfl.


Visa samtliga produkter från RIG-TIG
Artikelnummer Z00214
Material Rostfritt stål;Silikon
Designer RIG-TIG
Serie TO GO
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 8.8x20x14 cm
Vikt 455 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!